Standalone-Digital Signage-Player

Reclame LCD en leidde displays worden steeds meer vervangen van de conventionele reclame oppervlak voor gedrukte materialen. Dit betekent dat elk punt met elektronische reclame scherm moet hebben reclame media player geïnstalleerd. Dekart reclame spelers serie zijn stand-alone spelers van standaardkwaliteit, Full HD-kwaliteit, en Ultra HD 4K-reclame spelers die video vanaf USB of SD-stick af te spelen. Er is ook Digital Signage mediaspelers met afstandsbediening via het internet beschikbaar zijn in een andere categorie. Players voor video-advertenties hebben een hoge betrouwbaarheid en lage prijs, zodat ze worden gebruikt in tal van systemen - van Public Information Displays (PID) en Promotionele Displays in de winkels, promotionele displays in het vervoer - bussen, treinen en metro.

Belangrijkste kenmerken van de digital signage reclame-speler zijn: auto start het weergeven van advertenties als de stroom is aangesloten, stof- en waterbestendigheid, geen koelers en andere bewegende onderdelen speler voorkomen mechanische pauzes, laag energieverbruik minimale warmteafgifte, kan werken 24/7 365 dagen per jaar.

Standalone-Digital Signage-Player

Produktvergleich (0)
Sortieren nach
Anzeige

ADPLAYER-110 Standalone reclame media speler met AV en HDMI

Professionele reclame speler ADPLAYER-110 kan effectief worden gebruikt voor marketing en promotionele doeleinden. U kunt deze digital signage speler voor commerciële video en audio aan te sluiten op elke monitor, TV of reclame-display met AV-of HDMI-ingang. Het zal promotionele video met geluid in de automatische modus te laten zien. ADPLAYER-110 advertentie speler doos is speciaal ontworpen voor..

$26.50

  .

ADPLAYER-110HD Standalone HD digital signage ad-speler met AV en HDMI

ADPLAYER-110HD is de Full HD digital signage-speler voor commercieel gebruik en automatische video's en foto's demonstratie op reclame monitoren, elektronische menu's en displays. Het wordt ook gebruikt in video rekken voor het weergeven van video advertenties in het monitoren in het transport. Speciale vaardigheden zijn niet nodig. Dit model is goedkoop HD digital signage-speler voor reclame op T..

$27.50

  .

ADPLAYER-111HD Standalone digital signage-speler met VGA, AV en HDMI

Gebruik ADPLAYER-111HD universele reclame-speler voor Digital Signage is eenvoudig en handig. Het ondersteunt alle populaire video formaten tot Full HD (AVI, MPG, MKV), audio (WAV, MP3, FLAC), afbeeldingen (GIF, JPG, PNG). Het heeft geen extra apparaat om het te monteren nodig - gewoon aansluiten reclame speler, reclame scherm, computer monitor of TV met VGA, AV, of HDMI, en zet de elektriciteit. ..

$32.50

  .

ADPLAYER-210HD Full HD Digital signage ad speler in metalen behuizing met deur

Speciale digital signage mediaspeler voor reclame in het vervoer en openbare plaatsen ADPLAYER-210HD gemaakt in een metalen behuizing in zwart of grijs. Voor aansluiting op monitoren, tv's en displays voor digital signage advertenties. Zij hebben ruime actieradius van temperaturen voor de winter en de zomer gebruik, en een metalen deur met slot voor veiligheid van verwijderbare flash-geheugen. Adv..

$48.00

  .

Meer over Digital signage reclame spelers

Als u wilt goedkope Digital Signage reclame-monitor te bouwen op basis van de huishoudelijke tv, of u al een weergave van de gewenste grootte 7-150 inch, is er een eenvoudige oplossing te zijn voor reclame media speler die video-inhoud van de standaard speelt kopen of Full HD / 4K kwaliteit. Zelfs de goedkoopste Dekart reclame-speler zal voortdurend video laten zien op uw TV de klok rond. Met de toenemende van de prijzen op Digital Signage-speler modellen de beeldkwaliteit en feature set zal verbeteren, maar de kwaliteit en stabiliteit is even onberispelijk alle modellen. Advertising speler is meestal gemonteerd achter de monitor op dubbelzijdige tape of geschroefd aan het frame van de TV. Sluit de voedingskabel aan op het stopcontact of USB-poort, en de speler zal beginnen om autonoom te werken 24 uur per dag. Dergelijke Autonome Media Complex (set van TV en media player voor reclame), zonder de controle over het internet (lokale type) is goed voor de geselecteerde gebieden in winkels en supermarkten waar je wilt om de aandacht van de consument zich richten op een bepaald product.

De effectiviteit van het gebruik van Digital signage-speler

Kleurrijk bewegend beeld op de reclame-scherm trekt de aandacht veel meer dan gedrukte materialen en de tekst op de stand of schild. Vandaar dat het gebruik van Digital Signage spelers vooral populair in parfums, elektronica, bouwmarkten, apotheken, reisbureaus, waar u maar wilt om bezoekers over nieuwe producten, promoties en kortingen te melden.

De bruikbaarheid van de ad-speler doos

Om te beginnen met de speler die je nodig hebt om enkele stappen te volgen. Het is genoeg om mediabestanden te kopiëren - audio, video en audio naar SD of USB flash en installeer deze mediaspeler. Media speler zal de weergave van de afspeellijst automatisch starten. Demonstratie van grafische bestanden gaat als een diavoorstelling met effecten. Digital Signage player is handig om te gebruiken als de geluidsbron voor de stem van het pand. Apparaat begint om video's, dia's of audio tracks onmiddellijk na het laden, kan een aantal extra opties worden geconfigureerd spelen. Ligth gewicht mediaspelers zijn eenvoudig op te lossen met dubbelzijdige tape 3M merk of plastic kabelbinders voor draad. Sommige modellen zijn voorzien van een full-time beugels voor montage op een vlakke ondergrond. De opstelling moet betrouwbare bevestiging van de kabels en luchtstroom, voor continu bedrijf van de inrichting.

Advertising mediaspelers prijzen

De prijs van Digital Signage reclame-speler varieert afhankelijk van het type en de kwaliteit van de ondersteunde videobestanden - van standaard video tot Full HD of 4K. De prijs van een speler kan afhangen van de functionaliteit, kwaliteit en kwantiteit van de video-uitgangen, en huisvesting materiaal. Met de toenemende prijs van Digital Signage speler zal alleen de beeldkwaliteit en de feature set groeien, maar niet de betrouwbaarheid. Betrouwbaarheid is even perfect in al onze modellen. Als je hebt beperkt budget, koop gewoon de goedkoopste reclame speler, wij garanderen zijn betrouwbaarheid en alle beschreven functionaliteit. Je zal blij zijn met deze aankoop.

Koop Digital signage Video spelers van ons

Advertising spelers altijd op voorraad in ons magazijn. U heeft de mogelijkheid om de juiste accessoires voor uw speler kiezen - USB flash, geheugenkaarten, beugels, kabels. Wij bieden technische ondersteuning aan onze klanten bij de installatie en het gebruik van de onze toestellen en het omzetten van multimedia data voor het afspelen. Koop Digital Signage-speler voor reclame vandaag, bieden wij de beste prijzen voor bulk orders op de markt.